Bør du omlægge dit Realkreditlån?

Indtast din adresse og få svaret med det samme


eksperthjælp inden du lægger dit realkreditlån om

Opret en gratis Penly-profil og få adgang til ekspertrådgivning. Til dig der ønsker en rådgiver, der ser på alle dine muligheder, og ikke kun på i de produkter rådgiveren selv har på hylderne.

Alt du skal gøre er at gennemføre et gratis RealkreditTjek og oprette en Penly profil.


Det giver et RealkreditTjek

  1. Øjeblikkelig vurdering af, om du med fordel kan lægge dine realkreditlån om nu.
  2. Indsigt i hvilket lån der kan være fordelagtigt for dig.
  3. Mulighed for at booke rådgivning med en ekspert i realkreditlån.

Alt om RealkreditTjek

Penlys RealkreditTjek giver dig svar på om der er en fordel ved at lægge dit realkreditlån om nu. Ved at indtaste din adresse indhenter vi informationer om dit nuværende realkreditlån, og viser dig om det er fordelagtigt at lægge om i forhold til de andre lån der er på markedet lige nu. Hvis analysen viser, at det kan betale sig at lægge om, har du mulighed for at booke en 15 minutters gratis samtale med vores eksterne samarbejdspartner, som er specialist i realkreditlån. Hvis du ønsker at gå videre, kan du efterfølgende købe hjælp til omlægningen.

Det er gratis at tage Penlys RealkreditTjek, men det kræver, at du giver os din e-mailadresse, så vi kan sende dig resultatet på e-mail. Hvis du opretter en profil får du adgang til at bestille 15 minutters gratis samtale, som gør dig klogere på, hvad det vil betyde for dig at lægge dit lån om.

Som udgangspunkt, skal du ikke bruge andet end din adresse for at prøve Penlys RealkreditTjek. Det er dog en fordel, hvis du har indsigt i hvor mange år du har tilbage på dit eksisterende realkreditlån osv. Da det vil gøre vores beregninger mere præcise, men det er ikke afgørende.

Du får svar på om der er en gevinst ved at lægge dit realkreditlån om i dag. Hvis dit lån er fra 2021 eller tidligere, vil der være gode muligheder for, at du kan omlægge dit realkreditlån med en god fortjeneste nu.

Du skal blot indtaste din adresse og din e-mail, og derefter vurdere hvor meget din bolig er værd, hvis den skulle sælges i dag. Du skal dernæst gennemgå oplysningerne om dit nuværende lån og sikre dig, at de er rigtige. Derefter bliver du præsenteret for om det er attraktivt for dig at lægge dit lån om nu, og hvad det i givet fald vil betyde i forhold til din månedlige ydelse, restgæld osv.

Lige nu stiger renten og det giver en enestående mulighed for at lægge et eksisterende realkreditlån om til en højere rente. Lyder det mystisk? Det forstår vi godt. I praksis betyder det at du vil låne til en højere rente, men fordi kursen på dit nuværende lån formentlig er faldet, vil du kunne tjene penge på at indfri dit nuværende fastforrentede lån.

I løbet af 30 år vil du opleve at det kan være fordelagtigt at lægge lån om mange gange. I gennemsnit omlægger vi vores lån hvert 6. år. Igennem Penly kan du tilmelde dig en realkredit overvågning, så du ikke selv skal holde øje, men derimod bliver kontaktet, når det er fordelagtigt for dig at lægge lånet om.

Igennem Penly kan du nemt komme videre til ekspert rådgivere med speciale i realkreditlån. De har mange års erfaring i at hjælpe med at sikre de bedste betingelser for låntagere. Når du opretter en gratis profil på Penly, kan du booke en 15 minutters gratis samtale med en ekstern rådgiver, som kan be- eller afkræfte om det er en god idé at lægge dit lån om her og nu. Rådgiveren kan ligeledes hjælpe med selve omlægningen, hvis du ønsker det.

Der findes flere portaler, hvor du gratis kan få en onlinevurdering af, hvad din bolig er værd. Vi har samlet dem på en liste, så du kan få overblik over de online boligvurderingsportaler der findes og deres fordele og ulemper.


Vi minimerer dit digitale fodspor

Vi bruger kun én cookie på penly.dk. Den fortæller os, om det er dit første besøg på sitet. Vi følger dig ikke rundt på nettet, og vi sender ikke dine data videre til andre. Læs mere