Din web browser er forældet

Opdater din browser for mere sikkerhed, hastighed og den bedste oplevelse på Penly.dk.

Vi anbefaler at du benytter Google ChromeFirefox eller Safari.

Økonomi behøver ikke at være uoverskueligt

Vi tygger os igennem alle de tørre tal og giver dig konkrete anbefalinger til, hvordan du kan optimere din økonomi.

Mere end 5281 danskere har allerede analyseret deres pension med Penly

Der blev fundet et par væsentlige ting jeg aldrig selv havde fundet frem til, som gør at min pension ser meget mere attraktiv ud, når tiden kommer. Så tusind tak til jer for hjælpen! :-)

Alan Hartman

Det der bekymrede mig mest, var om jeg var tilstrækkeligt sikret økonomisk i forhold til min pension. Penlys pensiontjek gav mig vished om, at jeg med min opsparing, mine investeringer og min friværdi i huset er sikret et godt pensionistliv.

Eric Pratt

Jeg var bekymret for, om vi sparede forkert op til alderdommen. Penlys pensionstjek har givet mig overblik over mine muligheder og ro i maven.

Lone Salling

Vi udvikler de værktøjer vi selv har manglet

Vores vision er at samle alle dine tal på tværs af realkredit, pension, formue og gæld og hjælpe dig til at forstå regnestykket.

Penly RealkreditTjek

Hvornår kan det betale sig at lægge dit lån om?

Penly InvestTjek

Gå ikke glip af fremtidigt afkast.Kom i gang med dit pensionstjek på 5 minutter

Prøv vores gratis pensionsberegner, og følg med i om din pension vokser, som den skal.Vi samarbejder med

Penly - Samarbejde med Forbrugerrådet TænkPenly - Samarbejde med Faglige SeniorerPenly - Samarbejde med Moneypenny & More

Se filmen om PensionsTjek

Pension behøver ikke at være uoverskueligt eller kedeligt

  1. Opret en profil og upload dine pensionsdata med NemID.
  2. Se hvordan du kan få dine pensioner til at vokse hurtigere.
  3. Få evt. hjælp af en uvildig rådgiver til at føre anbefalingerne ud i livet.

FAQ om uvildig rådgivning igennem Penly

Når du opretter en profil og sender data igennem til rådgiveren, har rådgiveren mulighed for at forberede sig inden samtalen. Samtidig vil det digitale pensionstjek også vise dig, hvad du bør spørge ind til, når du taler med den uvildige rådgiver.

Nej, Penly har ikke rådgivere ansat. Vi samarbejder med markedets dygtigste rådgivere og vi stiller krav til deres uvildighed, deres licens og deres etik. Så du kan få den bedste rådgivning og en god oplevelse.

Selv om du måske ikke tænker over det til daglig, er pension en af de største aktiver i din økonomi. Når du tager et ØkonomiTjek er det derfor afgørende, at rådgiveren også har indsigt i dine pensioner, da der skal tages højde for, hvad du har af ønsker og drømme for fremtiden. En del af ØkonomiTjekket er ligeledes at få kigget dine pensioner, pensionsforsikringer mv. igennem.


Vi minimerer dit digitale fodspor

Vi bruger kun én cookie på penly.dk. Den fortæller os, om det er dit første besøg på sitet. Vi følger dig ikke rundt på nettet, og vi sender ikke dine data videre til andre. Læs mere