VI VIL GØRE EN FORSKEL FOR DIG


I mere ed 20 år har vi arbejdet med at udvikle løsninger til formuerådgiverne i bankerne, men det kom ikke den almindelige dansker til gode. Derfor har vi taget denne løsning, og gjort den tilgængelig for alle.

Vores mission er at bidrage til FN’s verdensmål om at reducere økonomisk ulighed på tværs af alder og køn.

Økonomi behøver ikke at være kedeligt

Vi kender følelsen af, at økonomi kan virke uoverskueligt eller kedeligt. Derfor har vi udviklet de værktøjer, vi selv savnede til at skabe overblik over vores økonomi, så du blot kan rette blikket mod resultatet. Vi tygger os igennem alle de tørre tal og giver dig en konkret anbefaling til, hvordan du kan optimere din økonomi ved at ændre på nogle få ting.


Lad os nu være ærlige – vi vil hellere selv bruge tiden på andre ting end privatøkonomi

Selvom vi er vilde med tal, så er vi ikke begejstrede for privatøkonomi. For at være ærlige vil vi hellere bruge tiden på andre ting, når nu det kan klares automatisk - derfor har vi udviklet Penly.

Vi opdagede, hvor mange penge vi mistede ved at have f.eks. klatpensioner, der svandt ind som var det kviksand, og hvor meget vi reelt kunne tjene på at omlægge vores lån. Det var en øjenåbner for os.

Penly vil vi give dig det fulde overblik over din økonomi, og fordi vi er uvildige, er vores råd ikke baseret på hvilke produkter, vi selv har på hylderne.

Vi vil gøre det nemt at skabe overblik over privatøkonomi, så du kan tage ejerskab over din egen økonomi. Det gør dig i stand til at træffe de rette økonomiske valg ved at give dig viden og indsigt om din egen økonomi og dermed få mest muligt ud af dine penge. Det tror vi, giver dig den største grad af frihed.


Mød teamet

Vi er et stærkt team bestående af nysgerrige og dedikerede eksperter inden for økonomi, teknik og markedsføring.

Vi kommer fra vidt forskellige baggrunde, men fælles for os alle er, at vi tror på at innovative digitale løsninger og unikke algoritmer kan gøre danskerne ikke bare klogere, men også mere bevidste og bedre til at træffe beslutninger om deres privatøkonomi.


Meet the Penly Team


Bestyrelse

Vi minimerer dit digitale fodspor

Vi bruger kun én cookie på penly.dk. Den fortæller os, om det er dit første besøg på sitet. Vi følger dig ikke rundt på nettet, og vi sender ikke dine data videre til andre. Læs mere