Din web browser er forældet

Opdater din browser for mere sikkerhed, hastighed og den bedste oplevelse på Penly.dk.

Vi anbefaler at du benytter Google ChromeFirefox eller Safari.

Idéen, som startede det hele


Penly begyndte med en drøm om at give alle danskere deres eget Finansielle CV. Ligesom vi alle bruger e-boks, skulle danskere have ét sted til deres finansielle oplysninger. Det skulle f.eks. gøre det nemmere at optage lån i banken, fordi alt hvad banken skulle bruge lå ét sted. Navnet er ændret, men målet er stadig det samme: at gøre danskere klogere og give dem mulighed for at tage styring over egne penge.

Vores første værktøj er et PensionsTjek, som gør det let for dig at følge din pension. Vi fortæller dig, hvis din pension ikke vokser som den skal. Målet er, at du får flere penge mellem hænderne, når du går på pension.

Vejen til den gode økonomi

Penly inspirerer og hjælper dig til at blive klogere på din økonomiske situation og dine muligheder for at forbedre den.

Vi vil tilbyde dig et 360 graders uvildigt syn på din økonomi og med analyser og digitale værktøjer kan du risikofrit afprøve hvordan dine valg vil påvirke din økonomi, inden du fører dem ud i livet. Penly gør dig kort fortalt i stand til at tage ejerskab over dine egen økonomi.


Fleksibelt og uvildigt

Du vil ikke opleve, at vi peger dig i retning af en bestemt bank eller lader pensionsselskaber komme med et tilbud på din pension. Hvis du selv ønsker det, kan du vælge at dele data fra din Penly-profil med din bank, din pensionskasse eller en personlig uvildig rådgiver.


Mød teamet

Vi er et stærkt team bestående af nysgerrige og dedikerede eksperter inden for økonomi, teknik og markedsføring.

Vi kommer fra vidt forskellige baggrunde, men fælles for os alle er, at vi tror på at innovative digitale løsninger og unikke algoritmer kan gøre danskerne ikke bare klogere, men også mere bevidste og bedre til at træffe beslutninger om deres privatøkonomi.


Meet the Penly Team


Bestyrelse

Vi minimerer dit digitale fodspor

Vi bruger kun én cookie på penly.dk. Den fortæller os, om det er dit første besøg på sitet. Vi følger dig ikke rundt på nettet, og vi sender ikke dine data videre til andre. Læs mere