Din web browser er forældet

Opdater din browser for mere sikkerhed, hastighed og den bedste oplevelse på Penly.dk.

Vi anbefaler at du benytter Google ChromeFirefox eller Safari.

Skab værdi for jeres medlemmer med Penly

Hos Penly er det vores mål at gøre det nemt for privatpersoner at tage ejerskab over deres økonomi. Det gør vi ved at stille værktøjer til rådighed, som gør brugeren bevidst om de muligheder, der er for at forbedre deres økonomi. Brugerne har 100% ejerskab over deres data.

Partnerskaber med Penly

Penly indgår partnerskaber, der gør det muligt for medlemsorganisationer og foreninger at tilbyde Penlys værktøjer til deres medlemmer, som giver dem attraktive rabatter på uvildig rådgivning.

Et samarbejde med Penly er en effektiv værdiskabende ydelse, som I kan tilbyde jeres medlemmer og på den måde knytte jeres medlemmer endnu tættere til jer.


Penly samarbejder med Forbrugerrådet Tænk

I samarbejde med Forbrugerrådet Tænk tilbyder vi deres medlemmer adgang til platformen samt attraktive rabatter på uvildig rådgivning. Tænks medlemmer har taget godt imod tilbuddet og roser Tænk for initiativet.


Vores medlemmer har taget rigtig godt imod Penlys PensionsTjek. Jeg var lidt skeptisk over, om medlemmerne ville tage det til sig, men vi har nogle langt bedre resultater end det, vi normalt oplever med denne type samarbejder. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Penly, som har været nemt og gnidningsfrit.

Claus Brøgger, Marketingchef
Forbrugerrådet Tænk


Hvordan kan vi hjælpe jer?

Et partnerskab med Penly kan spænde fra et simpelt samarbejde, hvor I gør jeres medlemmer opmærksomme på muligheden for at blive klogere på deres privatøkonomi på penly.dk, til et udvidet partnerskab, hvor vi tilbyder attraktive rådgivningspakker til jeres medlemmer.

Vil du høre mere om mulighederne for partnerskaber, så kontakt Kourosh Rasmussen på kourosh@penly.dk eller på +45 40 86 61 64.


Vi minimerer dit digitale fodspor

Vi bruger kun én cookie på penly.dk. Den fortæller os, om det er dit første besøg på sitet. Vi følger dig ikke rundt på nettet, og vi sender ikke dine data videre til andre. Læs mere