Din web browser er forældet

Opdater din browser for mere sikkerhed, hastighed og den bedste oplevelse på Penly.dk.

Vi anbefaler at du benytter Google ChromeFirefox eller Safari.

Tag kontrol over din privatøkonomi

Penly giver dig værktøjerne

Penly giver dig digitale værktøjer til at planlægge din privatøkonomi på langt sigt og agere på kort sigt. Penly viser dig vejen til økonomisk frihed og giver dig overskud til at fokusere på det der er vigtigt i dit liv.

Vores første digitale værktøj er Penly PensionsTjek, men du kan se frem til mange flere værktøjer inden for investering, budget, lån og bolig. Vores mål er, at give dig et 360 graders syn på din økonomi, så du kan leve det liv du ønsker - nu og i fremtiden.

Penly PensionsTjek

Penly PensionsTjek

Med Penlys digitale PensionsTjek får du en objektiv analyse af din pensionsopsparing.

Du får bud på, hvordan du kan forbedre og optimere din opsparing, så den er større, den dag du går på pension. Eksempelvis analyserer vi om nogle ordninger med fordel kan samles, så du undgår at betale for meget i administrationsomkostninger.
Penly InvestTjek

Penly InvestTjek er til dig der har penge i indeksfonde f.eks. investeringsforeninger og ETF’er.

Få svar på hvordan din investering klarer sig sammenlignet med andre, hvor risikoniveauet og sammensætningen af aktier og obligationer er den samme som i din portefølje. Du kan nemt følge dine investeringer, så du kan handle, hvis de ikke udvikler sig optimalt.


Penly InvestTjek


Penlys digitale værktøjer er til for din økonomi

Vi synes, at alle har ret til at få så meget som muligt ud af sine egne penge som muligt. Din økonomi har stor indflydelse på dit liv, og alligevel er det et område de færreste helt forstår. Derfor ønsker vi med Penly at demokratisere indsigten i privatøkonomi og give dig viden til at udfordre de økonomiske løsninger du har i dag.

Penlys værktøjer kan lige nu frit benyttes, da vi i den kommende periode vil udvikle flere værktøjer til dig. På sigt kommer vi til at tage betaling for at benytte Penlys værktøjer.Vi minimerer dit digitale fodspor

Vi bruger kun én cookie på penly.dk. Den fortæller os, om det er dit første besøg på sitet. Vi følger dig ikke rundt på nettet, og vi sender ikke dine data videre til andre. Læs mere