Din web browser er forældet

Opdater din browser for mere sikkerhed, hastighed og den bedste oplevelse på Penly.dk.

Vi anbefaler at du benytter Google ChromeFirefox eller Safari.

Vi giver dig viden om din økonomi

Med Penly får du adgang til værktøjer, som gør dig i stand til at se, hvor der er mulige forbedringer. Vi ruster dig til at indgå i en dialog med din bank eller pensionsselskab.

Penly PensionsTjek

Penly PensionsTjek

Med Penlys digitale PensionsTjek får du en objektiv analyse af din pensionsopsparing.

Du får bud på, hvordan du kan forbedre og optimere din opsparing, så den er større, den dag du går på pension. Eksempelvis analyserer vi om nogle ordninger med fordel kan samles, så du undgår at betale for meget i administrationsomkostninger.
Penly InvestTjek

Penly InvestTjek er til dig der har penge i indeksfonde f.eks. investeringsforeninger og ETF’er.

Få svar på hvordan din investering klarer sig sammenlignet med andre, hvor risikoniveauet og sammensætningen af aktier og obligationer er den samme som i din portefølje. Du kan nemt følge dine investeringer, så du kan handle, hvis de ikke udvikler sig optimalt.


Penly InvestTjek


Penly Play

Penly Play

Vil du selv bestemme hvornår du skal på pension?

Se, hvordan dine valg i dag påvirker din pension. Indtast nogle få oplysninger, og find ud af, hvad der skal til for at få den fremtid, du drømmer om.

Penly Play kræver ikke profiloprettelse eller adgang til dine finansielle data.
Få en sund rutine uden at få sved på panden

Vi vil gøre det nemt at skabe overblik over din privatøkonomi, så du kan tage ejerskab over din egen økonomi, og dermed få mest muligt ud af dine penge. Det, tror vi, giver dig den største grad af frihed.Vi minimerer dit digitale fodspor

Vi bruger kun én cookie på penly.dk. Den fortæller os, om det er dit første besøg på sitet. Vi følger dig ikke rundt på nettet, og vi sender ikke dine data videre til andre. Læs mere