Tag din onboarding til et nyt niveau

Penly giver forbrugere indsigt i deres privatøkonomi ved hjælp af vores digitale værktøjer. Som rådgiver kan du anmode en Penly-bruger om adgang til at dele deres Penly-profil med dig.

Få adgang til din kundes data med Penly Access

Penly Access giver dig mulighed for at integrere data fra Penly direkte ind i jeres systemer, hvis en Penly-bruger accepterer, at dele sine data med dig. Med adgang til data fra Penly kan du effektivisere og optimere dine arbejdsgange og dermed give dine kunder en hurtigere og mere tilfredsstillende kundeservice.

Vil du høre mere om mulighederne for integration, så kontakt Kourosh Rasmussen på kourosh@penly.dkeller på +45 40 86 61 64.


Mangler du et værktøj til håndtering af data?

Er du finansiel rådgiver og mangler du et system til håndtering af dine kunders data? Som finansiel rådgiver, kan du via Teal Business få adgang til din kundes data på platformen Monax, som er vores tæt integrerede samarbejdspartner der tilbyder finansielle B2B services.

Monax’s rådgivningsplatform giver dig adgang til effektive analyseværktøjer og sikker datahåndtering.

Vil du høre mere om Monax, så kontakt Kourosh Rasmussen på kourosh@penly.dk


Sådan foregår deling af data fra din kunde

Deling af data foregår ved, at en rådgiver sender en anmodning til brugeren, om denne vil dele udvalgte elementer af deres Penly-profil f.eks. Pensionsinfo-rapporten fra de seneste 3 år inkl. Penly PensionsTjeks-analyser heraf.

  • Hvis brugeren accepterer at dele disse data, sender vi dataen og analyserne, på brugerens vegne.
  • Hvis brugeren mangler at indhente noget data, som du har brug for, så hjælper vi brugeren med at indsamle dem.
  • Hvis brugeren ikke har en Penly-profil allerede vil brugeren blive inviteret, på vegne af dig til at starte et onboarding flow, med henblik på indsamling af de data du har behov for.

Vi minimerer dit digitale fodspor

Vi bruger kun én cookie på penly.dk. Den fortæller os, om det er dit første besøg på sitet. Vi følger dig ikke rundt på nettet, og vi sender ikke dine data videre til andre. Læs mere