KOM I GANG MED DIT PensionsTjek PÅ 5 MINUTTER

Prøv vores gratis pensionsberegner, og følg med i om din pension vokser, som den skal.Se filmen om PensionsTjek

Pension behøver ikke at være uoverskueligt eller kedeligt

  1. Opret en profil og upload dine pensionsdata med NemID.
  2. Se hvordan du kan få dine pensioner til at vokse hurtigere.
  3. Få evt. hjælp af en uvildig rådgiver til at føre anbefalingerne ud i livet.
Hvor meget skal du spare op til pension?

Prøv Penly Play og se, hvad der skal til, for at du kan leve det liv, du drømmer om i hverdagen og i fremtiden.Hvad kan en uvildig rådgiver give mig svar på?

Hvad er 60-årsret og hvad stiller du op med den? Har du flere pensioner og kan det muligvis betale sig at slå dem sammen? Sparer du nok op? Det er nogle af de svar du kan få, når du taler med den uvildige rådgiver.

Læs mere

Nedsparings-rådgivning gav Birthe 300.000 kr. mere til pension

"Det var rart at tale med en uvildig rådgiver om mine muligheder. Lige præcis det, at han var uvildig, gjorde mig tryg fordi han netop er neutral og objektiv." fortæller Birthe.

Læs mere

Alt om PensionTjek

Penlys PensionsTjek er en objektiv analyse af din pension. Alt du skal gøre er at oprette en profiler og hente dine pensionsoplysninger fra pensionsinfo.dk. Så giver vores pensionsberegner et bud på, hvordan du evt. kan forbedre din pension, så den på sigt kan blive større.

Vores pensionsberegner ser blandt andet på, om du har flere små pensionsordninger, som med fordel kan slås sammen, så du dermed undgår at betale dobbelte gebyrer eller i værste fald, at dine små pensionsordninger til sidst bliver spist op af gebyrer. Typisk opstår de små pensionsopsparinger, hvis du har haft forskellige jobs gennem arbejdslivet, de kan være indsat hos forskellige pensionsselskaber, hvilket kan være uhensigtsmæssigt.

Basisværktøjet i Penlys pensionsberegner, koster ikke noget at benytte.

For at tage pensionstjekket kræver det, at du opretter en profil og henter dine pensionsoplysninger fra Pensionsinfo.dk. Det tager kun et øjeblik at for vores algoritme at analysere din Pensionsinfo-rapport. Vores pensionsberegner giver dig en øjeblikkelig analyse af, hvilke muligheder du eventuelt har for at forbedre din pension.

For at lave et digitalt pensionstjek har vi ikke brug for andet end din pensionsoversigt fra pensionsinfo.dk. Vælger du at gå videre til en ekstern uvildig rådgiver, vil rådgiveren have brug for flere oplysninger om din økonomi for at give dig den bedste rådgivning. Disse er typisk de samme oplysninger, som du deler med din bank.

Første gang du henter dine pensionsoplysninger fra pensionsinfo.dk gør vi dig opmærksom på, hvis du har flere pensionsordninger. Det kan i nogle tilfælde være en fordel at samle disse i én primær pension, så du dermed undgår at betale dobbelt administrationsgebyrer, men det er vigtigt at være opmærksom på, at det ikke altid er en god idé, da der kan være forhold som er ekstra gode ved en af dine pensionsordninger. Det kræver en dybdegående analyse af en rådgiver, at få svar på dette.

Du får feedback på, om din opsparing er på rette vej, eller om der er ting der evt. kan forbedres, f.eks. ved at reducere omkostninger, spare mere eller mindre

Til at starte med skal du oprette en gratis profil. I profiloprettelsen bliver du bedt om at hente dine oplysninger fra pensionsinfo.dk. Dette gøres nemt og sikkert med NemID. Det koster ikke noget. På kort tid giver vores pensionsberegner en oversigt over dine pensioner og et bud på, hvordan du kan forbedre din pension, så du kan leve den seniortilværelse du ønsker.

Vi anbefaler dig at hente nye pensionsoplysninger fra pensionsinfo.dk hver tredje måned, så du kan følge udviklingen af din pension. Bare rolig vi minder dig naturligvis om det, når det er tid til det. Med jævnlige opdateringer af dine pensionsdata kan vi fange, hvis der er ting som er uhensigtsmæssige og som du med fordel kan justere, så du får mere ud af dine penge.

Lige som du jævnligt går til frisør og tandlæge, bør du også jævnligt kigge på om din pension er på rette vej. Lever den op til de håb, drømme og forventninger du har for din alderdom. Jo hurtigere du opdager, at der er problemer med din pension, jo hurtigere kan du få rettet op på det og få glæde af en evt. besparelse med udsigt til renters rente. En tommelfingerregel siger at 1000 kr. opsparet som 35-årig kan blive til mindst 5000 kr. på pensionskontoen.

Vi anbefaler at du tager et kig på dine pensioner fire gange årligt. Med vores pensionsberegner Penly PensionsTjek gør vi det nemt for dig. Du opnår det bedste resultat, hvis du laver en plan, som du følger og justerer efter behov undervejs.

Vi minimerer dit digitale fodspor

Vi bruger kun én cookie på penly.dk. Den fortæller os, om det er dit første besøg på sitet. Vi følger dig ikke rundt på nettet, og vi sender ikke dine data videre til andre. Læs mere