Din web browser er forældet

Opdater din browser for mere sikkerhed, hastighed og den bedste oplevelse på Penly.dk.

Vi anbefaler at du benytter Google ChromeFirefox eller Safari.

Se filmen om PensionsTjek

Pension behøver ikke at være uoverskueligt eller kedeligt

  1. Opret en profil og upload dine pensionsdata med NemID.
  2. Se hvordan du kan få dine pensioner til at vokse hurtigere.
  3. Få evt. hjælp af en uvildig rådgiver til at føre anbefalingerne ud i livet.

Det der bekymrede mig mest, var om jeg var tilstrækkeligt sikret økonomisk i forhold til min pension. Penlys pensiontjek gav mig vished om, at jeg med min opsparing, mine investeringer og min friværdi i huset er sikret et godt pensionistliv.

Eric Pratt

Jeg var bekymret for, om vi sparede forkert op til alderdommen. Penlys pensionstjek har givet mig overblik over mine muligheder og ro i maven.

Lone Salling

Der blev fundet et par væsentlige ting jeg aldrig selv havde fundet frem til, som gør at min pension ser meget mere attraktiv ud, når tiden kommer. Så tusind tak til jer for hjælpen! :-)

Alan Hartman

Uvildig rådgivning blev en af torbens bedste beslutninger

Livet som pensionist er noget mange danskere ser frem til, og det er med god grund: det er her vi kan nyde vores tilværelse, trække os tilbage fra arbejdet og investere noget tid i os selv. Men pension betyder for de fleste også, at deres økonomi bliver markant ændret og det kan være en udfordring at vide hvordan man får mest ud af sin økonomi.

Læs mere

Nedsparings-rådgivning gav Birthe 300.000 kr. mere til pension

"Det var rart at tale med en uvildig rådgiver om mine muligheder. Lige præcis det, at han var uvildig, gjorde mig tryg fordi han netop er neutral og objektiv." fortæller Birthe.

Læs mere

Vi minimerer dit digitale fodspor

Vi bruger kun én cookie på penly.dk. Den fortæller os, om det er dit første besøg på sitet. Vi følger dig ikke rundt på nettet, og vi sender ikke dine data videre til andre. Læs mere